Kunststof schuifpui Meppel

Bent u op zoek naar een kunststof schuifdeur in Meppel? Dan bent u bij Kunststofnet op de juiste plek terecht gekomen. Wij vormen een netwerk van schuifpui leveranciers in heel Nederland, dus ook in Meppel zijn diverse specialisten aan ons verbonden. Wij leveren hoge kwaliteit schuifdeuren tegen aantrekkelijke prijzen, en in verschillende materialen. Voor zowel een kunststof, houten als aluminium schuifpui kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij ook praktische ondersteuning bij de reparatie of het onderhoud dan wel beveiligen van uw schuifdeur. Vraag via het contactformulier naar meer informatie, of de bijbehorende prijzen. Wij zien uw aanvraag tegemoet!

Schuifpui Meppel

Voor iedere schuifdeur een perfecte oplossing!

Er zijn diverse besturingssystemen voor een schuifpui op de markt, bij onze leveranciers in Meppel is het mogelijk om kunststof schuifdeuren met zowel een hef- als kiepsysteem aan te vragen. Het grote voordeel van beide systemen is dat u geen ruimte kwijt bent aan de draaicirkel van de deuren. Hierdoor behoudt u het oppervlak van zowel balkon en terras, als van de woonruimte. Bent u op zoek naar een schuifpui met een geheel eigen stijl of kleur? Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden, er valt in veel gevallen wel een oplossing te vinden.

Houten schuifpui

Hoewel de meeste specialisten uit Meppel zich hebben gespecialiseerd in kunststof, is het zeker ook mogelijk om een houten schuifdeur aan te vragen. Houten producten hebben verschillende voordelen, waarvan het relatief makkelijk onderhoud en snelle reparatie de grootste zijn. Daarnaast heeft een houten schuifpui een zeer authentieke uitstraling, wat zeker in monumentale panden te Meppel een voordeel is. Het nadeel van houten schuifdeuren is dat deze een minder lange levensduur kennen. U zult een houten schuifdeur dus sneller moeten vervangen door een nieuw exemplaar. Een houten schuifdeur kan wel in vele kleuren en stijlen worden geplaatst.

Aluminium materiaal

Naast hout en kunststof, is ook aluminium geschikt als basismateriaal voor schuifdeuren. Aluminium is een zeer duurzaam product, dat dankzij de unieke eigenschappen ook zeer stevig is. Aluminium wordt daarom met name toegepast bij een schuifpui wanneer deze grote afmetingen heeft. Denk bijvoorbeeld aan schuifpuien bij een kantoor, of voor de volledige breedte van uw balkon. Het nadeel van aluminium is dat er niet veel variatie bestaat in de kleuren en modellen, en dat ook de isolatiewaarde zonder koudebrug relatief laag is. Desondanks vormt aluminium in veel gevallen een goede keus. Vraag onze medewerkers in Meppel desgewenst om meer informatie.

Gratis offertes vergelijkenSchuifpui beveiliging Meppel

Beveiligen


Om uw schuifpui te beveiligen, dient u gebruik te maken van meerpuntssloten of hendels van hoge kwaliteit. Wij geven graag meer tips over het beveiligen van uw pand in Meppel.
Schuifpui reparatie Meppel

Reparatie


Door veelvuldig gebruik komt het nog al eens voor dat schuifdeuren een reparatie nodig hebben. Wij voeren deze reparatie en ander onderhoud snel en adequaat voor u uit.
Schuifpui glas

Glas


Om het beveiligen van uw schuifdeur te optimaliseren kiest u voor veiligheidsglas. Daarnaast kunt u kiezen voor isolatieglas ter verhoging van de isolatiewaarde van uw kunststof schuifdeur.


Merken

Als u zich wat meer verdiept in de verscheidene kunststof schuifpuien, dan zult u zien dat er meerdere merken leverbaar zijn bij de specialisten uit Meppel. Het voordeel van de bekende merken is dat hun producten vaak een lange levensduur hebben, een uitstekende kwaliteit en hoge variatie in modellen. De meest bekende merken zijn: Schüco, Finstral, Knipping en Veka.

Prijzen

De prijs voor een schuifdeur is afhankelijk van afmeting, en gekozen materiaal. Zo is kunststof duurder dan aluminium terwijl een schuifdeur van hout een goede budgetoplossing vormt. De prijzen voor de hierboven genoemde merken zullen tevens hoger zijn dan die van het huismerk van de lokale bouwmarkt in Meppel. Houdt rekening met minimale prijzen van 800 tot 1000 euro voor een kunststof product.

Schuifdeur prijzen

Schüco

Het internationale bedrijf Schüco realiseert voornamelijk gevelsystemen voor gebouwen. De afdeling Kunststof levert kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste eisen conform veiligheid, design en comfort. Het bedrijf heeft 4800 medewerkers en vertegenwoordigt zich in 80 landen. Qua kunststof producten maken zij voornamelijk schuifdeuren, serres, huisdeuren en kozijnen. Schüco biedt geïsoleerde en niet geïsoleerde variant schuifdeuren aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij u in Meppel? Vul het contactformulier in.

Finstral

Finstral is een internationaal bedrijf met haar roots in Italië. Ze produceren al 45 jaar kozijnen, verschillende soorten deuren en serres. Zij streven ernaar om innovatieve producten te realiseren die van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Finstral heeft drie verschillende schuifdeuren in hun assortiment: de hefschuifdeur, een easy-slide schuifdeur en een afstelschuifdeur. Deze laatste heeft de beste afdichtingwaarden en is goedkoop in de aanschaf. De schuifpui van Finstral zijn gebruiksvriendelijk en vergroten het wooncomfort- en genot in uw woning in Meppel.

Deceuninck

Een kunststof schuifpui van Deceuninck staat voor kwaliteit en detail. Ze zijn stijlvol vervaardigt waardoor ze bij elke architectuurvorm passen. Bovendien zijn ze beschikbaar met 6 of met 2 vleugels. Er kunnen dus meerdere schuifpuien geplaatst worden die gevelbreed zijn. De monorail schuifdeur is vervaardigt van recyclebaar kunststof en beschikbaar in alle ral-kleuren. De kleuren vervagen niet door de zon en blijven kleurvast omdat er grondig getest is op uv-bestendigheid.

Rehau

Het Duitse bedrijf Rehau heeft een rijke historie die teruggaat tot 1948. Tegenwoordig zijn ze actief in de bouw, auto-industrie, meubelindustrie en maken ze slangen,afdichten en profielen voor allerlei toepassingen. In de bouw maakt Rehau onder andere raamsystemen, hefschuifdeursystemen, vensterbanken en rolluiksystemen. De kunststof hefschuiddeur systemen heten GENEO en staan voor perfectie. Deze schuifpui is bijzonder energie efficiënt en voldoet aan de hedendaagse kwaliteitseisen. Meer informatie over de prijzen? Vraag het onze experts uit Meppel!

kunststof schuifpui merken

Onderhoud

Om zo lang mogelijk van uw kunststof schuifpui in Meppel te kunnen genieten is het zaak om er 2 tot 3 keer per jaar onderhoud aan te plegen. Door het schoonmaken van het kunststof met een emmer water en een sopje kunt u het meeste vuil weghalen. Bijtende schoonmaakmiddelen en schuursponsjes moet u niet gebruiken anders beschadigt u de schuifdeur. Naast het schoonmaken is het ook belangrijk dat u erop let of uw kunststof schuifdeur nog soepel glijdt over de rails. In de loop der tijd kan vuil zich verzamelen in de rail waardoor de schuifpui niet zo makkelijk open en dicht meer gaat. Haal met een stofzuiger het ergste vuil weg en spuit wat siliconen spray op de rails zodat alles weer gesmeerd loopt. Een andere reden dat het geheel stroef loopt kunnen versleten wieltjes zijn. Het vervangen van deze wieltjes kunt u het beste aan experts overlaten. Wij doen dit graag voor u!

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een schuifpui bij uw pand in Meppel? Hebt u behoefte aan een overzicht van de verschillende prijzen? Bent u benieuwd welk materiaal (hout, aluminium of kunststof) het beste bij u past? Door het contactformulier in te vullen komt u rechtstreeks in contact met één van onze medewerkers. Wij beantwoorden uw vragen over onderhoud en reparatie, en sturen u graag offertes toe van enkele experts uit Meppel. U kiest zelf voor de schuifpui specialist die het beste aan uw eisen voldoet. Hopelijk tot snel!
schuifpui-offerte

<--section-->

Kunststof schuifpui Meppel

Woont u in Meppel, en bent u op zoek naar een manier om meer licht en ruimte binnenshuis te creëren en tevens tijdens de zomer maanden uw woning goed te kunnen ventileren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een kunststof schuifdeur. Met een schuifpui hoeft u geen ruimte van het terras of de kamer in te leveren, terwijl u wel profiteert van extra licht. Daarnaast is het mogelijk om bij de schuifpui diverse vormen van zonwering te installeren. Hebt u vragen over de reparatie en het onderhoud? Of ontvangt u graag een prijsindicatie? Wij hebben een netwerk van kunststof leveranciers door het hele land. Vraag meerdere prijsoffertes aan, wij helpen u graag verder.

Schuifpui Meppel

Voor iedere schuifdeur een perfect oplossing!

Een kunststof schuifpui is ideaal om verschillende redenen. Ten eerste bent u aan het onderhoud van de schuifdeur zeer weinig tijd kwijt. Over het algemeen is het voldoende om het kunststof jaarlijks af te nemen met een standaard sopje. Daarnaast zorgt kunststof voor een hoge isolatiewaarde, en profiteert u van een hoge kwaliteit en lange levensduur. Bij Kunststofnet bent u aan het juiste adres voor een schuifdeur in alle soorten en maten. Of u nu kiest voor een standaard schuifdeur voor uw woning in Meppel, of een schuifpui met kiepsysteem voor de afscheiding van kantoren bij uw bedrijfspand: wij installeren deze snel en adequaat tegen aantrekkelijke prijzen.

Houten schuifpui

Naast kunststof modellen, is het ook mogelijk om houten schuifdeuren aan te schaffen. Houten producten hebben een authentieke uitstraling, wat zorgt voor een grote populariteit. Een houten schuifpui is bovendien gemakkelijk te verven, en is een reparatie relatief goedkoop en snel uit te voeren. Nadeel van houten artikelen is dat deze gemiddeld minder lang mee gaan, en meer onderhoud nodig hebben. Kiest u voor een houten schuifpui? Zorg dan minimaal voor een HR++ beglazing. Zo behoudt u een gemiddelde isolatiewaarde. Vraag een expert uit Meppel naar de mogelijkheden voor houten producten, of een vrijblijvende prijsindicatie.

Aluminium materiaal

Een derde materiaal voor het produceren van een schuifdeur is aluminium. Waar houten en kunststof schuifdeuren vaak besteld worden bij onze leveranciers uit Meppel, blijft de vraag naar aluminium beperkt. Dit materiaal is echter ontzettend sterk, waardoor een schuifpui van aluminium in grotere maten kan worden geproduceerd, met zwaardere beglazing. Daarnaast is aluminium een zeer duurzaam materiaal, omdat het gemakkelijk te verkrijgen en recyclen is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van aluminium als basismateriaal voor een schuifpui bij uw pand in Meppel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Gratis offertes vergelijkenSchuifpui beveiliging Meppel

Beveiligen


U kunt uw schuifpui extra beveiligen door een meerpuntssluit te laten installeren, of een balkslot toe te passen. De kosten hiervoor zijn minimaal, het resultaat (een uitstekende beveiliging) groot.
Schuifpui reparatie Meppel

Reparatie


Hoewel zelden het geval, kan het voorkomen dat een schuifdeurwieltje uit de rails komt, of het glas lek raakt. Neem dan contact op met een expert uit Meppel voor directe hulp.
Schuifpui glas

Glas


Schuifdeuren worden standaard geleverd met dubbel glas. Om de isolatiewaarde van de deur te verhogen kunt u beter kiezen voor HR++ beglazing. Dit glas stopt de luchtcirculatie en zorgt voor temperatuurbehoud.


Merken

Wanneer u overweegt schuifpuien aan te schaffen voor uw woning in Meppel dan raden wij aan te kiezen voor één van de A-merken, indien uw budget dat toelaat. Met een A-merk bent u verzekerd van een hoge kwaliteit, lange levensduur en weinig onderhoud. Onderstaand vindt u meer informatie over een aantal bekende merken.

Prijzen

De prijzen voor een kunststof schuifpui zijn afhankelijk van diverse factoren. De meest belangrijke zijn de afmeting en het bedieningssysteem waar u voor kiest. Zo is een standaard schuifdeur van 1.50 bij 2 meter zo’n 500 euro met een handmatige bediening. De meerprijs voor een geautomatiseerd besturingssysteem is ongeveer 160 euro. Door de prijzen van verschillende leveranciers uit Meppel met elkaar te vergelijken is het mogelijk tot 30% op de investering te besparen.

Schuifdeur prijzen

Schüco

Schüco biedt schuif- en hefsystemen aan in zowel aluminium als kunststof. Kiest u voor een schuifpui van Schüco, dan bent u verzekerd van veel glas in verhouding tot het kozijn, grote openingsbreedten, een fluisterstille werking van het schuifelement en een omlopende afdichting voor een uitstekende geluidsisolatie. Dit betekent dat u geen ruimte inlevert op uw terras, balkon of de woonkamer, en dat het schuifsysteem alleen voordelen met zich meebrengt. De relatief hoge prijzen verdient u op de lange termijn terug dankzij de isolatiewaarde.

Finstral

Vele aanbieders uit Meppel leveren schuifpuien van Finstral. Deze fabrikant produceert zowel houten, als aluminium en kunststof producten en is al meer dan 45 jaar actief binnen het vakgebied. Het bedrijf staat voor zeven meerwaarden: energiebesparing, zon- en hittewering, bescherming tegen weer en wind, geluidwering, inbraakbescherming, letselbeperking, en maatwerk & design. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een schuifpui op maat voor uw woning in Meppel? Dan bent u bij Finstral aan het juiste adres. Zij helpen u graag verder.

Knipping

Knipping is een marktleider op het gebied van schuifpuien in alle soorten en maten. Zij bieden vijf verschillende soorten schuifpuien aan. Zo hebt u de monoline-deur: een model van kunststof, de nostalgie- en timeless lijn: die beide een hoge garantie hebben op levensduur en kwaliteit. Tot slot zijn er nog de basic en classic schuifdeur. Deze modellen passen bij elk pand uit Meppel en zijn verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Een specialist van Knipping kan u van dienst zijn bij het maken van de keuze.

Veka

Voor kunststoffen deur- en raamprofielen van hoogstaande kwaliteit moet u bij Veka zijn. Dit bedrijf richt zich op een uitstekende klantvriendelijkheid, snelle levering en lage kosten. Omdat men bij Veka de mening van de klant voorop stelt, gaat de fabrikant regelmatig om tafel met zowel leveranciers, klanten en architecten. Zo kijkt het bedrijf naar de vraag vanuit de commercie, waarop de productielijn wordt aangepast. Wilt u weten welke leverancier uit Meppel producten van Veka aanbiedt? Vul dan het contactformulier in.

kunststof schuifpui merken

Onderhoud

Een groot deel van het onderhoud aan uw schuifdeur kunt u zelf uitvoeren. Zo dient u minimaal één keer per jaar de hele pui af te nemen met een vochtige doek, en het vuil weghalen. Schuift de deur zwaar? Til deze dan uit de rails, en maak deze schoon. Om het glijden te vergemakkelijken, is het mogelijk om de rails te smeren met (paraffine) kaarsvet, of potloodslijpsel. Ander onderhoud of reparatie zoals het vervangen van de beglazing, of het herstellen van de kozijnen is een taak voor specialisten. Deze bereikt u gemakkelijk en snel via ons webformulier. Wij brengen u spoedig in contact met een expert uit de regio Meppel.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de prijzen van een kunststof schuifdeur naar uw wensen? Heeft u vragen over de verschillen tussen de diverse materialen, en de extra opties die daar bij mogelijk zijn? Onze experts uit Meppel helpen u graag aan meer informatie. Vul het contactformulier in en wij helpen u snel!
schuifpui-offerte