Gevelbekleding merken

Bent u benieuwd wat de verschillende gevelbekleding merken u kunnen bieden? Er zijn 7 verschillende merken van kunststof gevelbekleding die allen een ander product leveren. Naast gevelbekleding bieden deze fabrikanten vaak ook nog dakrandbekleding en andere kunststof gevelproducten aan. Voor u is het zaak om er achter te komen welk van deze merken het beste past bij de stijl die u wil voor uw gevel. Gaat u voor kunststof dan zijn Keralit, Novicell, Deeplas, Profex en Protex merken waaruit u kunt kiezen. Heeft u liever gevelbekleding met brandwerende eigenschappen dan is Shera wellicht het merk dat u zoekt. ModiWood levert gemodificeerd hout wat esthetisch erg mooi is. Onze specialisten bij Kunststofnet staan klaar om u te adviseren en te helpen bij de keuze. U kunt nu kosteloos en vrijblijvend offertes vergelijken van leveranciers bij u in de buurt. Vul het contactformulier in en wij reageren binnen enkele dagen.

Gevelbekleding merken

Goede garantievoorwaarden

Kunststof gevelbekleding

Zoals u heeft kunnen lezen biedt bijna elke merk een garantie op haar productlijn. Doordat al deze fabrikanten hoogwaardige gevelbekleding aanbieden kunnen zij u goede garantievoorwaarden geven. Het kunststof voldoet bovendien meestal aan meerdere certificaten en is onderhevig aan allerlei tests om deze certificaten te kunnen behouden. Als bedrijf niet deze garanties biedt op deze markt zal de klant terecht vragen gaan stellen bij de kwaliteit van het product. Als u gevelbekleding of dakrandbekleding gaat aanschaffen moet u dus goede de garantievoorwaarden navragen. Novilex en Deeplas bieden u de langste garanties, maar het is altijd slim om te kijken wat de garantievoorwaarde inhoud. Het kan zijn dat de garantiebepaling er als volgt uitziet: 10 jaar garantie op het rotbestendig zijn (Shera). U moet dus bedenken wat u wil.

Vrijblijvende offerte

Heeft u interesse in een van deze merk, zoals Keralit en wilt u uw huis verfraaien met kunststof gevelbekleding of dakrandbekleding? Of wilt u advies wat in uw woonsituatie de keus is? De specialisten van Kunststofnet hebben jaren lange ervaring in het plaatsen van en adviseren over gevelbekleding en dakrandpanelen. Wilt u een ander stijl dan gebruikelijk of heeft u een idee over gevelbekleding? Leg het aan ons voor en wij zullen uw vragen beantwoorden. Kunststofnet heeft een groot netwerk van kunststof specialisten. Vraag via ons contactformulier meerdere offertes aan en vergelijk de prijzen van experts in uw eigen omgeving!

Gratis offertes vergelijken


Keralit

Keralit gevelbekledingKeralit is een van de merken die kunststof gevelbekleding maakt. Zij leveren hoogwaardige materialen met een mooie afwerking. Zij staan voor de kwaliteit die ze leveren want Keralit geeft 10 jaren garantie op haar productlijn. Met meer dan 1000 leveranciers in Nederland zijn zij een van de grotere spelers op de markt. De productlijn die Keralit maakt zijn gerecycled en dus milieuvriendelijk. De goede eigenschappen van de kunststoffen gevelbekleding van Keralit zijn dat de platen niet krom trekken door de weersinvloeden. Verder kunnen schimmels en bacteriën deze platen niet aantasten, waardoor ze nagenoeg onderhoudsvrij zijn. Keralit levert naast gevelbekleding ook nog dakrandbekleding van kunststof.

Novicell

Novicell gevelbekledingNovicell produceert al meer dan 30 jaren vanuit Nieuwegein kunststof producten. Hun visie is om kunststof producten te maken die geen tot weinig nabewerking nodig zijn en passen in het hedendaagse duurzaam bouwen. Zij leveren naast gevelbekleding ook dakrandbekleding, kozijnafwerking, vensterbanken, plafondsystemen, vlonderplanken en profielen. De gevelbekleding systemen van Novicell hebben een grove of een fijne nerf. Deze nerven bootsen de houtnerfstructuur na van hout. Zij bieden momenteel drie modellen kunststof gevelbekleding aan in zes kleuren. Dus wilt u de mooie uitstraling van een houten gevel, maar weinig onderhoud? Novicell levert u kwaliteit en heft bovendien all op voorraad.

Deeplas

Deeplas gevelbekledingDeeplas is een bedrijf dat gevestigd is vlakbij Somercotes in Engeland. Zij bieden u naast kunststof gevelbekleding en rabatdelen ook nog kunststof kozijnafwerking en dakrandbekleding. Doordat Deeplas een hoge kwaliteitsstandaard nastreeft voldoen al hun kunststof rabatdelen aan de ISO9001 certificering. Daarnaast voldoen ze ook nog aan de BSI (British Standard Institute) en de zwaarde CSTB-certificaten die voor Europese producten gelden. Dit uit zich naar de klant toe doordat Deeplas een garantie op haar producten geeft van 20 jaren. In deze 20 jaren garanderen zijn dat de kunststof producten niet scheuren, buigen, verkleuren of verroesten. De gevelbekleding wordt alleen aangeboden in lichte kleuren.

Profort

Profort gevelbekledingProfort is een merk dat robuuste kunststof gevelbekleding levert in profielen met sponning- en dubbel rabatdelen. Daarnaast leveren ze ook nog profielen met een potdeksel en boeidelen. De kunststof producten van Profort zijn gerecycled. Het KOMO attest-met-productcertificaat wordt op alle profielen en rabatdelen gegarandeerd. Omdat de gevelbekleding zo stevig is kan het ook op de begane grond gemonteerd worden. Het geschuimd kunststof waar de profielen van zijn voorzien is speciaal met dit doel ontwikkeld. Profort platen hebben een houtstructuur aangebracht zodat het natuurlijk oogt. De profielen zijn makkelijk te monteren en leverbaar in 11 verschillende kleuren. Ze bieden 10 jaren garantie op hun product.

Shera

Shera gevelbekledingAls u onbrandbare gevelbekleding zoekt in Nederland dan moet u Shera hebben. Shera gevelbekleding bestaat uit cellulosevezels en cement. De profielen hebben een natuurlijk ogende houtnerf en kunnen op vele manieren worden toegepast. Naast gevelbekleding is Shera ook beschikbaar in dakkapellen, topgevels, dakrandbekleding, boeidelen en tuinhekken. De planken en rabatdelen van dit merk zijn onderhoudsarm en er zit 10 jaren garantie op de rotbestendigheid. De afwerkingsprofielen zijn leverbaar in alle kleuren en voldoen aan de normen van het bouwbesluit en bouwstoffenbesluit. Het voldoet bovendien aan de klasse A2-s1 norm en is dus brandwerend. Ook Shera heeft een KOMO productcertificaat.

ModiWood

ModiWood gevelbekledingModiwood is, zoals de naam al een beetje prijsgeeft, gemodificeerd hout. Het proces wat hier aan vooraf gaat veranderd de celstructuur van het Europese zachthout door gecontroleerde afkoeling en verhitting. Doordat de cellen veranderen verkrijgt het eigenschappen die hetzelfde zijn als die van hardhout. Het hout zal hierdoor (bijna) niet werken en heeft een hoge duurzaamheid. Een estetische factor die het hout krijgt door de celstructuurverandering is de mooie in-bruine kleur. Modiwood is leverbaar in als geschaafde, fijnbezaagde en clear rabatdelen. De houtdelen zijn ongecoat en gecoat beschikbaar. De gecoate houtdelen zijn leverbaar in verschillende kleuren. De prijs/kwaliteit verhouding is erg gunstig voor Modiwood rabatdelen. Er wordt 10 jaren garantie gegeven op Modiwood. Naast gevelbekleding leveren zij ook dakrandbekleding.

Protex

Protex gevelbekledingHet mooie van Protex gevelbekleding is dat het dezelfde positieve eigenschappen als hout heeft maar kunststof is. De afwerkingsprofielen zien er uit als echt hout door de verfijnde structuur. Omdat het massief is kan het dus ook als hout verwerkt worden, dit is erg handig bij het monteren. U hoeft de kopse kanten niet af te dekken en kan er in het materiaal geschroefd of genageld worden. Er zijn 10 designs beschikbaar in verscheidene kleuren. De afwerkingsprofielen zijn uitgevoerd in sponning rabatdelen en kunnen horizontaal maar ook verticaal gemonteerd worden. Protex is niet gevoelig voor schimmels en vocht en dus onderhoudsarm.

Vinyplus

Vinyplus gevelbekledingDe gevelbekleding van Vinyplus zijn gemaakt van 100% gerycled materiaal en is makkelijk verwerkbaar door de standaard lengte van 6 meter. Deze standaard maakt Vinyplus uniek. Dit merk heeft rabatdelen, dakrandpanelen en rondkantpanelen met allen een mooie natuurlijke nerfstructuur waardoor het lijkt op hout. Vinyplus is een onderdeel van Milin, een familiebedrijf dat zijn roots kent in Nieuwegein. Het merk is vooral bekend onder de projectontwikkelaars en er is de laatste tijd ook een groei in naamsbekendheid herkenbaar bij particulieren. Het bedrijf heeft een enorme voorraad en kan wil u graag begeleiden in het gehele traject van aankoop tot aflevering.