Kunststof schuifpui Almere

Bent u op zoek naar een kunststof schuifdeur in Almere? Dan bent u bij Kunststofnet op de juiste plek terecht gekomen. Wij vormen een netwerk van schuifpui leveranciers in heel Nederland, dus ook in Almere zijn diverse specialisten aan ons verbonden. Wij leveren hoge kwaliteit schuifdeuren tegen aantrekkelijke prijzen, en in verschillende materialen. Voor zowel een kunststof, houten als aluminium schuifpui kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij ook praktische ondersteuning bij de reparatie of het onderhoud dan wel beveiligen van uw schuifdeur. Vraag via het contactformulier naar meer informatie, of de bijbehorende prijzen. Wij zien uw aanvraag tegemoet!

Schuifpui Almere

Voor iedere schuifdeur een perfecte oplossing!

Er zijn diverse besturingssystemen voor een schuifpui op de markt, bij onze leveranciers in Almere is het mogelijk om kunststof schuifdeuren met zowel een hef- als kiepsysteem aan te vragen. Het grote voordeel van beide systemen is dat u geen ruimte kwijt bent aan de draaicirkel van de deuren. Hierdoor behoudt u het oppervlak van zowel balkon en terras, als van de woonruimte. Bent u op zoek naar een schuifpui met een geheel eigen stijl of kleur? Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden, er valt in veel gevallen wel een oplossing te vinden.

Houten schuifpui

Hoewel de meeste specialisten uit Almere zich hebben gespecialiseerd in kunststof, is het zeker ook mogelijk om een houten schuifdeur aan te vragen. Houten producten hebben verschillende voordelen, waarvan het relatief makkelijk onderhoud en snelle reparatie de grootste zijn. Daarnaast heeft een houten schuifpui een zeer authentieke uitstraling, wat zeker in monumentale panden te Almere een voordeel is. Het nadeel van houten schuifdeuren is dat deze een minder lange levensduur kennen. U zult een houten schuifdeur dus sneller moeten vervangen door een nieuw exemplaar. Een houten schuifdeur kan wel in vele kleuren en stijlen worden geplaatst.

Aluminium materiaal

Naast hout en kunststof, is ook aluminium geschikt als basismateriaal voor schuifdeuren. Aluminium is een zeer duurzaam product, dat dankzij de unieke eigenschappen ook zeer stevig is. Aluminium wordt daarom met name toegepast bij een schuifpui wanneer deze grote afmetingen heeft. Denk bijvoorbeeld aan schuifpuien bij een kantoor, of voor de volledige breedte van uw balkon. Het nadeel van aluminium is dat er niet veel variatie bestaat in de kleuren en modellen, en dat ook de isolatiewaarde zonder koudebrug relatief laag is. Desondanks vormt aluminium in veel gevallen een goede keus. Vraag onze medewerkers in Almere desgewenst om meer informatie.

Gratis offertes vergelijkenSchuifpui beveiliging Almere

Beveiligen


Om uw schuifpui te beveiligen, dient u gebruik te maken van meerpuntssloten of hendels van hoge kwaliteit. Wij geven graag meer tips over het beveiligen van uw pand in Almere.
Schuifpui reparatie Almere

Reparatie


Door veelvuldig gebruik komt het nog al eens voor dat schuifdeuren een reparatie nodig hebben. Wij voeren deze reparatie en ander onderhoud snel en adequaat voor u uit.
Schuifpui glas

Glas


Om het beveiligen van uw schuifdeur te optimaliseren kiest u voor veiligheidsglas. Daarnaast kunt u kiezen voor isolatieglas ter verhoging van de isolatiewaarde van uw kunststof schuifdeur.


Merken

Als u zich wat meer verdiept in de verscheidene kunststof schuifpuien, dan zult u zien dat er meerdere merken leverbaar zijn bij de specialisten uit Almere. Het voordeel van de bekende merken is dat hun producten vaak een lange levensduur hebben, een uitstekende kwaliteit en hoge variatie in modellen. De meest bekende merken zijn: Schüco, Finstral, Knipping en Veka.

Prijzen

De prijs voor een schuifdeur is afhankelijk van afmeting, en gekozen materiaal. Zo is kunststof duurder dan aluminium terwijl een schuifdeur van hout een goede budgetoplossing vormt. De prijzen voor de hierboven genoemde merken zullen tevens hoger zijn dan die van het huismerk van de lokale bouwmarkt in Almere. Houdt rekening met minimale prijzen van 800 tot 1000 euro voor een kunststof product.

Schuifdeur prijzen

Schüco

Het internationale bedrijf Schüco realiseert voornamelijk gevelsystemen voor gebouwen. De afdeling Kunststof levert kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste eisen conform veiligheid, design en comfort. Het bedrijf heeft 4800 medewerkers en vertegenwoordigt zich in 80 landen. Qua kunststof producten maken zij voornamelijk schuifdeuren, serres, huisdeuren en kozijnen. Schüco biedt geïsoleerde en niet geïsoleerde variant schuifdeuren aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij u in Almere? Vul het contactformulier in.

Finstral

Finstral is een internationaal bedrijf met haar roots in Italië. Ze produceren al 45 jaar kozijnen, verschillende soorten deuren en serres. Zij streven ernaar om innovatieve producten te realiseren die van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Finstral heeft drie verschillende schuifdeuren in hun assortiment: de hefschuifdeur, een easy-slide schuifdeur en een afstelschuifdeur. Deze laatste heeft de beste afdichtingwaarden en is goedkoop in de aanschaf. De schuifpui van Finstral zijn gebruiksvriendelijk en vergroten het wooncomfort- en genot in uw woning in Almere.

Deceuninck

Een kunststof schuifpui van Deceuninck staat voor kwaliteit en detail. Ze zijn stijlvol vervaardigt waardoor ze bij elke architectuurvorm passen. Bovendien zijn ze beschikbaar met 6 of met 2 vleugels. Er kunnen dus meerdere schuifpuien geplaatst worden die gevelbreed zijn. De monorail schuifdeur is vervaardigt van recyclebaar kunststof en beschikbaar in alle ral-kleuren. De kleuren vervagen niet door de zon en blijven kleurvast omdat er grondig getest is op uv-bestendigheid.

Rehau

Het Duitse bedrijf Rehau heeft een rijke historie die teruggaat tot 1948. Tegenwoordig zijn ze actief in de bouw, auto-industrie, meubelindustrie en maken ze slangen,afdichten en profielen voor allerlei toepassingen. In de bouw maakt Rehau onder andere raamsystemen, hefschuifdeursystemen, vensterbanken en rolluiksystemen. De kunststof hefschuiddeur systemen heten GENEO en staan voor perfectie. Deze schuifpui is bijzonder energie efficiënt en voldoet aan de hedendaagse kwaliteitseisen. Meer informatie over de prijzen? Vraag het onze experts uit Almere!

kunststof schuifpui merken

Onderhoud

Om zo lang mogelijk van uw kunststof schuifpui in Almere te kunnen genieten is het zaak om er 2 tot 3 keer per jaar onderhoud aan te plegen. Door het schoonmaken van het kunststof met een emmer water en een sopje kunt u het meeste vuil weghalen. Bijtende schoonmaakmiddelen en schuursponsjes moet u niet gebruiken anders beschadigt u de schuifdeur. Naast het schoonmaken is het ook belangrijk dat u erop let of uw kunststof schuifdeur nog soepel glijdt over de rails. In de loop der tijd kan vuil zich verzamelen in de rail waardoor de schuifpui niet zo makkelijk open en dicht meer gaat. Haal met een stofzuiger het ergste vuil weg en spuit wat siliconen spray op de rails zodat alles weer gesmeerd loopt. Een andere reden dat het geheel stroef loopt kunnen versleten wieltjes zijn. Het vervangen van deze wieltjes kunt u het beste aan experts overlaten. Wij doen dit graag voor u!

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een schuifpui bij uw pand in Almere? Hebt u behoefte aan een overzicht van de verschillende prijzen? Bent u benieuwd welk materiaal (hout, aluminium of kunststof) het beste bij u past? Door het contactformulier in te vullen komt u rechtstreeks in contact met één van onze medewerkers. Wij beantwoorden uw vragen over onderhoud en reparatie, en sturen u graag offertes toe van enkele experts uit Almere. U kiest zelf voor de schuifpui specialist die het beste aan uw eisen voldoet. Hopelijk tot snel!
schuifpui offerte