Kunststof gevelbekleding Vlissingen

Hoewel bij de meeste woningen in Vlissingen nog steeds gebruik wordt gemaakt van baksteen voor de gevelbekleding, zijn er de laatste jaren enkele alternatieven op de markt gekomen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor kunststof gevelbekleding, of een gevel van Trespa. Natuurlijk is ook meer gebruikelijke houten gevelbekleding een optie. Het voordeel van een alternatieve bekleding voor uw gevel is een verhoging van uw pandwaarde, en een verbeterd vooraanzicht. Daarnaast kan kunststof als gevelbedekking ook bijdragen aan de isolatie van uw pand in Vlissingen. Wilt u meer weten over de verschillen tussen dakrandbekleding en dakrandpanelen? Vraag via ons contactformulier meer informatie of een offerte aan.

Gevelbekleding Vlissingen

Diverse materialen beschikbaar

Er zijn verschillende materialen waarmee de gevel kan worden bedekt. Denk onder andere aan zink, natuursteen, glas, metaal, aluminium, trespa, hout en kunststof. Het meest gebruikte materiaal, naast de houten producten, is kunststof. Kunststof heeft als voordeel dat het makkelijk te onderhouden is, en kent tevens een lange levensduur. Daarnaast zal kunststof bijdragen aan de isolatiewaarde van uw woning. Er is tegenwoordig ook gevelbekleding van kunststof met houtnerf. Onze leveranciers uit Vlissingen helpen u graag aan meer informatie.

Dakrandbekleding of dakrandpanelen

Tussen dakrandbekleding en dakrandpanelen zit niet een groot verschil en de termen worden door veel leveranciers uit de regio Vlissingen dan ook regelmatig door elkaar gebruikt. Toch is er onderscheid te maken tussen de twee termen. Met dakrandbekleding wordt over het algemeen de gehele bekleding van een voorgevel, uitbouw of dakkapel bedoeld. Deze dakrandbekleding kan bestaan uit dakrandpanelen: de planken waaruit de dakrandbekleding wordt opgebouwd. Dakrandpanelen duiden daarnaast ook de afwerking van dakgoten en boeidelen aan. Bij menig dakspecialist zijn dakrandpanelen tot wel zes meter verkrijgbaar. Deze zijn zonder zichtbare aansluitingen te monteren. Vraag via ons contactformulier meer informatie of een offerte aan voor dakrandbekleding naar uw wensen.

Vrijblijvende prijsopgave

Bent u benieuwd naar de diverse prijzen en het verschil in prijs tussen kunststof en hout? Vul het contactformulier in en u ontvangt spoedig offertes op maat van leveranciers uit de omgeving van Vlissingen. Vergelijk deze zelf op prijzen en aanbieding en houdt rekening met eventuele extra kosten voor levering of afvoer van materialen. Wij garanderen dat voor welke specialist uit ons netwerk u ook kiest, deze u snel en vakkundig zal helpen. De vakmannen die bij ons netwerk zijn aangesloten hebben jaren ervaring in het plaatsen van gevelbekleding. Wij hopen u binnenkort van dienst te zijn in Vlissingen!

Gratis offertes vergelijkengevelbekleding prijzen

Over Kunststofnet

De aan Kunststofnet gelieerde vakmannen hebben niet alleen ruime ervaring op het gebied van gevelbekleding. Wij zijn u eveneens van dienst indien u zoekt naar een specialist voor kunststof kozijnen, dakkapellen of een kunststof schuifpui. Door korte communicatielijnen en voordeel van grootschalige inkoop bieden wij prettige service en scherpe prijzen.

Prijzen

De prijzen voor gevelbekleding zijn met name afhankelijk van de afmetingen van het te bedekken oppervlak. Om een idee te krijgen van de prijzen en mogelijkheden hebben wij voor u een berekening gemaakt op basis van een oppervlak van 10 vierkante meter. Wanneer u deze wilt bekleden met houten panelen, dan zult u tussen de €2300,- en €2500,- moeten betalen. Deze kosten zijn inclusief het verwijderen van de oude gevelpanelen, het aanbrengen van isolatiemateriaal en de installatie van de nieuwe houten platen. Kiest u voor een kunststof bekleding? Dan zult u voor eenzelfde oppervlak ongeveer €2500,- tot €2700,- moeten betalen. Ook dit is inclusief BTW en installatie. Het verschil in prijzen zult u echter op de lange termijn terug verdienen door de langere levensduur van het kunststof en de verhoogde isolatie, waardoor u op de stookkosten bespaart. Voor een indicatie van exacte prijzen verwijzen wij u graag naar ons contactformulier.

Houten Gevelbekleding Vlissingen

Houten gevelbekleding


Houten gevelbekleding is bij veel mensen zeer populair, met name in de chalet-achtige stijl. Met een houten bekleding creëert u een rustieke en authentieke sfeer bij uw pand in Vlissingen. Daarnaast zal u met houten producten nooit misgrijpen: deze zijn leverbaar in vele kleuren en designs. Er is dus altijd een houten gevelbekleding die aan uw wensen voldoet. Het voordeel van houten producten is dat deze makkelijk te repareren zijn bij beschadigingen en snel van een nieuwe kleur zijn voorzien. Houten gevelbekleding heeft als nadeel dat het geen hoge isolatiewaarde heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bij onze experts in Vlissingen kunt u verschillende voorbeelden bekijken.
aluminium gevelbekleding Vlissingen

Aluminium gevelbekleding


Aluminium is een uitstekende keuze voor de gevel- en dakrandbekleding. Net als andere bouwconstructies van aluminium geldt voor de gevelbekleding dat aluminium een duurzame keuze is, waarbij het materiaal verkrijgbaar is tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien is het aluminium eenvoudig te onderhouden en biedt het – wanneer er geen koudebruggen zijn – een uitstekende isolatie. U profiteert met een aluminium bekleding dan ook van een besparing op de stookkosten. Een gevelspecialist uit Vlissingen kan u hierover meer informatie geven en is u met alle plezier van dienst.
zinken Gevelbekleding Vlissingen

Zinken gevelbekleding


Zink is een nieuw materiaal op het gebied van gevelbekleding, en verkrijgbaar bij enkele experts uit Vlissingen. Dankzij nieuwe technieken kan 90% van het zink prefab worden geleverd. Dit verkort de montagetijd en daardoor de kosten. Het voordeel van zink is bovendien dat dit een materiaal is dat weinig onderhoud vereist. U profiteert van een prettige uitstraling, terwijl u hier weinig tijd aan kwijt bent. Ideaal! Wilt u weten wat de prijzen worden voor dakrandpanelen van zink? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
Trespa Gevelbekleding Vlissingen

Trespa gevelbekleding

Trespa is een kunststof plaatmateriaal dat sinds een aantal jaar wordt toegepast als gevelbedekking. Trespa heeft extreem robuuste en duurzame kwaliteiten, waardoor u lang van dit product zult profiteren. Het is zeer waarschijnlijk dat u nog niet eerder van Trespa heeft gehoord. Wilt u daarom eerst meer weten over de eigenschappen van het materiaal, de prijs-kwaliteit verhouding en de mogelijkheden op het gebied van kleur en vorm? Geef dan op het webformulier uw vragen aan. Wij bieden u graag meer informatie.
natuurstenen Gevelbekleding Vlissingen

Natuursteen gevelbekleding


Naast zink en Trespa, is ook natuursteen een optie voor gevelbekleding. Natuursteen geeft een landelijke en toch moderne uitstraling. Andere voordelen van natuursteen als basis voor gevel- en dakrandbekleding zijn de grote duurzaamheid van het product, en de variatie die mogelijk is in kleur en design. Er is voor iedereen dus wat wils. Bent u benieuwd naar de prijzen? Een leverancier uit Vlissingen adviseert u graag. Wilt u meerdere offertes ontvangen? Vul dan uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in op het contactformulier.
Gevelbekleding  van glas

Glazen gevelbekleding


Een gevelbedekking van glas zal veel mensen vreemd in de oren klinken. Toch is glas een zeer geschikt product voor het aankleden van gevels. Het zorgt voor een open uitstraling van uw pand in Vlissingen. Het is dan bij de keuze voor glas wel belangrijk om aandacht te besteden aan de privacy van uw huisgenoten of collega’s. Kies voor matglas om de privacy te beschermen, of plaats enkel aan de bovenzijde glazen gevelbekleding. Het glas zelf vraagt weinig onderhoud, behalve een lapbeurt op zijn tijd.
red cedar Gevelbekleding Vlissingen

Red cedar gevelbekleding


Wie wel eens naar de Verenigde Staten of Canada is geweest, heeft hier waarschijnlijk de prachtige Red Cedar gevelbekleding gezien die hier veel wordt toegepast. Red Cedar gevel- en dakrandbekleding wordt ook wel aangeduid met de term massief houten bekleding. Deze houten bekleding heeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook een lange levensduur. Wij adviseren om de gevelbekleding altijd te laten plaatsen door een erkend vakman, om zo de kwaliteit te garanderen. Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden en voorwaarden.
Gevelbekleding van metaal

Metalen gevelbekleding


Tot een aantal jaar terug werd een metalen gevelbekleding enkel gebruikt voor het bekleden van industriële panden. Dit kwam doordat metaal gezien werd als een economische keuze. Tegenwoordig kan een aantal van onze gevelspecialisten uit Vlissingen u echter ook helpen bij het monteren van de metalen bedekking bij particuliere woningen. U creëert met een dergelijke gevel- of dakrandbekleding eenvoudig een moderne en strakke look die de aanblik van uw huis sterk kan verbeteren. Combineer het metaal met houten planken voor een uniek resultaaat.

Diverse merken gevelbekleding

Als u nieuwe gevelbekleding zoekt, dan zult u niet alleen een keuze moeten maken uit de diverse materialen die hiervoor op de markt zijn zoals kunststof, hout, trespa of glas, maar ook uit de verschillende merken die gevel- en dakrandbekleding aanbieden. Hoewel alle merken staan voor een hoge kwaliteit tegen bijpassende prijzen, bestaat er wel degelijk verschil in de focus van de merken. Zo is men bij Keralit sterk gericht op duurzame productie, terwijl men bij ModiWood zich focust op een lange levensduur. In onderstaand overzicht vindt u een samenvatting van de focuspunten van de meest bekende merken binnen de gevelbranche.

Keralit

Keralit kunststof gevelbekleding VlissingenDat Keralit staat voor duurzaamheid hadden wij al aangegeven. Deze focus op duurzame productie komt bij Keralit onder meer tot uiting in de grondstoffen die voor de producten worden gebruikt. Deze bestaan uit 100 procent gerecyclede kunststoffen. Deze milieuvriendelijke gevelbekleding van Keralit is bovendien ongevoelig voor kromtrekken, schimmels en andere rottingsprocessen.

Novicell

Novicell gevelbekleding van houtDe dakrandpanelen van Novicell zijn gemaakt van volschuim en verkrijgbaar in zowel een grove als fijne nerf. De producten met een grove houtnerf zijn kenmerken door hun karakteristieke uitstraling. Zoekt u dus naar kunststof panelen met een houten uitstraling, dan bent u bij Novicell aan het juiste adres. De fijne nerf bekleding van Novicell is daarentegen zeer elegant en verfijnd.

Profort

Profort kunststof gevelbekledingEvenals bij Keralit staat men bij Profort voor onderhoudsarme en duurzame gevelproducten. De bekleding is gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is zelf ook geheel recyclebaar. Daarnaast is het kunststof niet alleen sterk en slag- en stootvast, maar heeft het tevens een luxe uitstraling. Doordat er over het product een beschermlaag is aangebracht, hoeft u deze alleen periodiek schoon te maken.

Protex

Protex houten gevelbekledingWilt u graag een houten dakrandbekleding, maar wel de voordelen van kunststof? Bij Protex heeft men gevelproducten ontwikkeld die er precies uitziet als hout, terwijl het bestaat uit een sterke kunststof basis. De artikelen van Protex hebben een speciaal sponningmodel, wat betekent dat zij zowel verticaal als horizontaal te installeren zijn. Protex gevelpanelen zijn ongevoelig voor vocht en schimmels en in 10 designs verkrijgbaar.

Deeplas

Deeplas kozijnen en gevelbekledingDeeplas is een merk dat zowel producten voor kozijnafwerking als gevelbekleding levert. De dakrandpanelen van Deeplas zijn zeer geschikt voor de afwerking van dakoverstekken, gevels en dakkapellen. Daarnaast verzekeren de ontwikkelaars van Deeplas dat al hun producten onderhoudsarm zijn, en een strakke vormgeving hebben. De panelen hebben bovendien lage prijzen en zijn te koop bij menig specialist in Vlissingen.

ModiWood

Modiwood dakrandbekledingDe dakrandbekleding van ModiWood wordt nog van echt hout gemaakt. Tijdens een speciaal productieproces verhit en verkoelt men de houten planken, opdat de levensduur sterk verlengd wordt en de isolatiekenmerken verbeterd. Daarnaast krijgen de dakrandpanelen op deze wijze hun unieke kleur. Alle houtproducten van ModiWood hebben een PEFC kenmerk (verantwoord bosbeheer tegen eerlijke prijzen).

Kom in contact met een specialist

Wilt u graag in contact komen met een erkend gevelbekleding vakman die u kan helpen bij de plaatsing van het materiaal naar uw keuze? Hebt u een vraag over de verschillen tussen dakrandpanelen en dakrandbekleding? Of wilt u weten wat de prijzen worden voor de montage van een houten (Red cedar) gevelbekleding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geef op het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk uw wensen aan, en wij zorgen ervoor dat u spoedig geholpen wordt door een specialist uit Vlissingen. Deze zal u de gewenste informatie geven of u geheel vrijblijvend enkele offertes toesturen.

gevelbekleding offerte aanvragen